Hyr din Vattenpipa

Med varje beställning av vattenpipa, kommer vi skicka det som behövs för att kunna njuta utav vattenpipan hemma i lugn och ro.
Det enda du behöver göra är att tända kolen på din spis, grill eller koltändare. Sen är det bara att lägga kolen på ditt huvud och börja röka.

Det som ingår är:

  • Vattenpipa och tång.
  • 1st huvud med den valda smaken.
  • 6st kolbitar per huvud.
  • 1st Engångsslang för hygienisk användning av vattenpipan.

Du kan även beställa till egna tillval som du ser här nedan.

Obs. Leveranser sker endast inom Uppsala alla andra beställningar avbryts.
Öppettider för uthyrning utav vattenpipa är alla dagar 18.00 - 23.00.

Alla beställningar som utförs på andra tider kommer levereras vid nästkommande 18.00.
Vi bekräftar alla leveranser via sms innan utkörning.

Du kan även beställa din vattenpipa via sms på nummer 076-03 66 007

Personer som är under 18 år får inte beställa på Svava Tobak.

För att beställa behöver du styrka din ålder – oavsett om du köper tobaksprodukter eller andra produkter. Vi verifierar din ålder genom folkbokförings adressen första gången du beställer genom att kontrollera personnumret. Detta gör vi eftersom tobak är en reglerad produkt enbart avsedd för vuxna personer (18 år eller äldre).

Beställning som görs i annan persons namn (urkundsförfalskning), eller på annat sätt som medför att Svava Tobak riskerar lida ekonomisk skada, polisanmäls. Vid misstanke om oegentligheter eller missbruk av vår beställningsfunktion förbehåller Svava Tobak alltid sig rätten att neka ett köp.


REGLER

  1. Vi levererar till hemadresser. Vi levererar inte till allmänna platser eller lokaler.
  2. Alla beställningar ska ske av personer över 18 år, inga undantag!
  3. Vi försäkrar vattenpipan fram till din dörr, när vattenpipan är hemma hos er är det ert ansvar och ni hålls fullt ansvariga för alla skador.
  4. Vattenpipan och dess utrustning är utlånade av oss till er under perioden ni har den hos er och måste lämnas tillbaka i samma tillstånd som ni har fått den.
  5. Man får inte röka sin egen tobak med våra vattenpipor. Ifall man gör det, kommer man att få en straffavgift på 2500kr.
  6. Ifall ni inte befinner er på plats och att ni inte svarar i telefon, debiterar vi fullbetalning och skickar en faktura på detta till eran folkbokförda adress.


Alla våra vattenpipor tvättas noga och desinficeras mellan varje kund.