Smok - Stick P25

499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Stick P25 från Smok är en uppgradering från den äldre Stick V8 modellen, med större tank och bättre funktioner så levererar den här e cigaretten stora moln och en förbättrad smakfördelning, el-cigaretten har inga inställningar utan allting sker automatiskt vilket passar den nya vejparen perfekt.

Stick P25 är en kraftfull e cigg som är kombinerat med ett 3000mAh batteri och TFV12 P-Tanken. Stick P25 medför förlängda vape sessioner med sitt stora batteri som användaren enkelt kan ladda med USB-kabeln som medföljer i startpaketet.

OBS! Prince T-10 Coilsen är inte kompatibel med den här el-cigaretten, pga av en amplåsning!

1st – Stick P25

1st – TFV12 P-Tank

2st – V12 M4 (0.17Ω Quadruple Coils, förinstallerad)

1st – USB-kabel

1st – Bruksanvisning

1st – Set med reservdelar


Med Stick P25’s stora batterikapacitet så kan användaren använda e-ciggen länge utan att behöva ladda el-cigaretten, tanken har även en vätskekapacitet på 2ml som enkelt kan fyllas på med ett simpelt Top-fill system. Tanken har även ett justerbart bottenluftflöde som användaren enkelt kan justera. P25 är väldigt användarvänlig och har inga inställningar som behövs modifieras, passar perfekt till nybörjar vejparen.

VÄTSKEKAPACITET:

2ml

TANK STORLEK:

63 * 25.5mm

BATTERIKAPACITET:

3000mAh

BATTERISTORLEK:

85 * 24.5

GÄNGA:

510-gänga

VOLT:

3.4V – 4.2V


Stick P25 har ett flertal olika inbyggda säkerhetsfunktioner som kortslutningsskydd, 8-sekunders cut-off och låg voltsskydd.

Med TFV12 P-Tanken så kan användaren enkelt fylla på E-juice i vätskebehållaren utan krångel, skjut endast topp-capen åt sidan och användaren har åtkomst till behållaren.