N One - Engångspod Nic Salt 20mg/ml

79 krN-One Passar lätt in i din vardag utan att vara besvärlig eller komplicerad. Diskret lättanvänd och med sex olika smakprofiler för att passa alla.

N-One Saltnikotin poddar är ett smidigt sätt som förenklar din vardag och gör e-cigg tillgängligt för alla som tidigare tvekat på grund av rädsla för strul eller att det skulle vara omständligt.

Kompakt men fortfarande effektiv så det finns inget behov av att kompensera med en större och kraftfullare maskin utan passar lättare in i din vardag utan besvär eller att väcka uppmärksamhet.

En pod ger ca 300 bloss  och räcker drygt 2-3 dagar för en genomsnittlig rökare. Ofta behöver man inte mer än ett par bloss för att dämpa suget så vi rekommenderar att du anpassar rutinen efter dina personliga behov.


Längd: 68mm

Bred: 21mm

Höjd: 14mm.


Vad är Saltnikotin?

- Vanlig nikotin i basvätska som har en tillsatt syra som gör att nikotinet kan tas upp av kroppen vid redan låga temperaturer.

- Saltnikotin bidrar till en mjukare upplevelse och mindre benägen att reta halsen (så kallad ”throat hit”) pga sitt lägre PH värde jämfört med traditionell nikotinlösning.

-OMEDELBAR TILLFREDSSTÄLLELSE: Saltnikotin föredras av många rökare efter som det stillar begäret snabbare och effektivare.

-LITEN OCH KOMPAKT

-SNABB “NIKOKICK”: Mycket snabbare och koncentrerad upptagning av nikotin jämfört med en traditionell cigarett.

-Tillgänglig I sex smaker.